3D Kestopigmentointi

HUOM! Kesätarjous. 3D kestopigmentointi nyt vain 299€ sis. 2 käsittelykertaa! Varaa aika osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

kestopigmentointi 3d
3D-kulmakarvatekniikka (3d eyebrow embroidery) on uusi puolikestävä meikkaustekniikka, jolla saat todella siistit ja upeat kulmat. Ajattele, pääset eroon kulmien päivittäisestä värjäämisestä ja rajaamisesta! Luonnollisen ja tyylikkään ilmeen vuoksi näytät hyvältä vuorokauden jokaisena hetkenä. Jos haluat huoletta harjoitella kuntosalilla, rentoutua lomalla tai loikoilla uima-altaalla, uusi 3D-kulmakarvatekniikka sopii juuri sinulle. 3D-tekniikalla kestopigmentoitujen kulmien värit pysyvät kulmissa 6kk -3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin ihosi pitää väriä.  Värin pysyvyyttä ei siis voi ennustaa muuta kuin kokeilemalla. Sen verran olen saanut palautetta, että ns. perinteinen kestopigmentointi neulalla ei ole pysynyt läheskään niin hyvin kuin tämä uusi tekniikka. Pysyvyys voi siis olla vaihtelevaa eri ihmisten ja ihotyyppien mukaan.

HELLÄVARAINEN, YKSILÖLLINEN JA TARKKKAN SUUNNITELTU LOPPUTULOS

Miten luodaan luonnolliset ja huippukauniit kulmat?  Heti, kun kulmat ovat halutun näköiset ja saman mittaiset (ja ne on yhdessä hyväksytty), 3D-kulmien tekeminen kestopigmentoinnilla voidaan aloittaa kulmien voidepuudutuksella. MaxBrows tekniikalla saadaan aikaan luonnolliset, huippukauniit, kasvojen omia piirteitä korostavat kulmat.

3D-pigmentointi on uutta kauneusalalla. Tekniikka on kehitetty Japanissa ja on ollut jo pitkään olemassa. 3D-kulmakarvatekniikka on tarkempi, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka. Koneella laitettu pysyvä meikki on usein voimakkaampi ja näkyvämpi, kuin MaxBrows tekniikalla tehdyt kulmat. 3D-kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se on paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. Väripigmenttejä viedään verinahan (dermis) ylempiin kerroksiin. Menetelmästä hyötyvät myös alopeetikot (alopecia areata). Katso lisää kuvia täältä.

Kulmien väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat realistisilta. 3D-kulmakarvatekniikalla luodaan kulmakarvoille tausta ja täytetään tyhjät kohdat. Tuloksena on täyteläiset kulmakarvat, joiden ”3D-efekti” lisää kulmien realistisuutta. Menetelmällä väritetään ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy vain 6kk -3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä. MaxBrows 3D-pigmentoinnissä käytettävä mineraaliväriaine on myrkytöntä. Värivaihtoehtoja löytyy: skin, light brown, brown, dark brown, chocolate brown tai taube. Väriaine on nestemäistä, vesiliukoista mustetta, joka on kehitetty erityisesti 3D-kulmia varten, eikä se sisällä raskasmetalleja (myrkytön mineraaliväriaine).” Tämä menetelmä sopii myös nikkeliallergikoille.

Kulmien käsittelyä ei käy kipeää. Kulmat puudutetaan paikallispuudutteella. Koko toimenpide on ohi 2 tunnissa.

 Kenelle hoito ei sovi?

 • Raskaana oleville / imettäville äideille

 • Diabeetikolle

 • Verenohennuslääkkeitä käyttävä potilas

 • Ruaccutan kuuri (viimeisemmästä kuurista tulee olla 12kk)

 • Syöpähoidossa olevat (viimeisemmästä hoidosta pitää olla 12kk)

 • HIV -tartunnan saaneet

 • Ihosairauksia, ihottumaa tai verenvuototautia poteville

 • Pigmentaatiota ei voi myöskään tehdä silloin, kun on herpesvirus päällä

Mikäli sinulla on jokin lääkitys/hoitomenetelmä päällä niin konsultoithan lääkäriäsi ennen pingmentointiin tulemista.

Mitkä ovat kotihoito menetelmät käsittelyn jälkeen?

Haluan korostaa, ensimmäisen käsittelykerran jälkeen kulmakarvat ovat selvästi tummemmat – hyvinkin tummemmat kuin lopputulos, jopa seuraavat kaksi viikkoa, paranemisprosessin alkaessa. Heti toimenpiteen jälkeen iho aloittaa paranemisprosessin, joten syntyy paksu rupi, joka on jo luonnostaan tummanväristä. Väri alkaa vaaleta ja pehmetä seuraavien 3-14 päivän aikana. Kokonaisuudessaan hoidosta paraneminen kestää noin 6 viikkoa, minkä jälkeen 3D-kulmien todellinen väri on havaittavissa. Korosta: Ole kärsivällinen! Aluksi voi käydä jopa niin, että väri näyttää haalistuvan liikaa. Se voi myös voimistua. Odota tuo 6 viikkoa, niin lopullinen tulos alkaa näkyä. Värin kestoa ihossa ei pysty ennustamaan.

Jokaisen iho reakoi eri tavalla käsittelyyn, mutta näitä ohjeita noudattamalla saavutetaan hyvät tulokset:

 1. Pidä kulmien alueet kosteana hoitavalla aineella koko sen ajan kun ulkoinen paraneminen on käynnissä. Tulehduksen välttämiseksi käytä pumpulipuikkoja

 2. Älä hankaa, pyyhi tai raavi alueita. Käytä vain taputtelevia liikkeitä.

 3. Älä nuku kasvot tyynyä vasten etenkään muutamana ensimmäisenä yönä. Kulmien iho on täynnä pieniä rekiä, jotka ovat sulkeutumassa. Puristuksissa oleva kudos ei saa tarvitsemaansa verta ja menettää tästä johtuen enemmän väriä.

 4. Älä revi, äläkä rapsuta rupia. Se voi johtaa pigmentin osittaiseen lähtemiseen. Aurinkovoiteen käyttö auttaa ehkäisemään värin vaalenemista

 5.  Ole uimatta, saunomatta kaksi viikkoa ja vältä ympäristöä, jossa on likaa ettei bakteerit pääse kontaktiin paranevien alueiden kanssa

 6. Vältä auringonottoa ja solariumia kuuden viikon ajan

 7. Nuku selin ensimmäisen viikon ajan.

Miten valmistautua pigmentointiin:

1. Lue yllä olevat ohjeistukset huolella

2. Tule meikittä, saa olla ripsiväriä ja/tai huulikiilto(punaa)

3. Saavu ajoissa. Kuitenkin 5-10 minuuttia aikaisemmin riittää.

4. Ethän tule päihtyneenä.

5. Pyri, mikäli mahdollista, olla syömättä omega3 rasvahappo-lisäravinteita 1-2:een viikkoon

Mitä muuta on hyvä tietää:

1. ÄLÄ tuijota kulmiasia ensimmäiseen 48:n tunnin aikana. Pidä vain huolta rasvaamisesta.

2. Muista, että paranemisvaiheessa kulmiin muodostuu kudosnesteestä ja väriaineesta olevaa rupea, jolloin se on reippaasti tummempi kuin lopputulos - älä siis pelästy!

3. Älä meikkaa kulmia. Meikkaa vasta, kun ne ovat täysin parantuneet.

4. Kulmakarvasi pigmentoidan, vasta kun olet täysin tyytyväinen lopputulemaan.

5. Ensimmäisestä kerrasta ei näy lopullinen tulos, siksi hintaan kuuluu huolto kuuden viikon päähän!

6. Mikropigmentointi ei ole lopullista (valitettavasti) ne kestävät ihosta riippuen 3-18kk. Monien kohdalla voi olla niin, että joutuu vahvistamaan 3:n kk välein, jotta ne pysyvät siistinä ja "tuoreina".

7. Hieman paksummat ja ilmavammat kulmakarvat antavat ryhtiä kasvoillesi ja saattavat jopa nuorentaa sinua.

8. Mikäli sinulla on luonnostaan todella vaaleat kulmakarvat niin suosittelen laittamaan väriä niihin etukäteen. Lopputulos on mieluisampi.

9. Mikäli sinulla on paljon "hajakarvoja" niin on hyvä poistaa ylimääräiset karvat ympäriltä

10. Ota huomioon, että tarvittaessa trimmaan kulmakarvasi - niitä ei ajeta pois, vaan tarvittavat leikataan/nypitään. Ne kasvavat kyllä takaisin!

11. Mikropigmentaatio voidaan tehdä myös kesällä! Ainoastaan sinun tulee rasvata ja suojata kulmasi hyvin sekä peittää kulmakarvasi mikäli päädyt ottamaan aurinkoa.