Usein kysyttyä 3D kestopigmentoinnista

Onko Mikropigmentaatio/Mikroblade lopullista?

Kuten sanonta kuuluu, kaikki hyvä loppuu aikanaan. Eli ei valitettavasti ole. Ihosta riippuen ja elämäntottumukset vaikuttaa paljon kestoon. Esimerkiksi jos on kova saunomaan ja ottamaan aurinkoa, niin tällöin pigmentointi lähtee nopeammin ja tehokkaammin pois.

- Perinteinen tatuointi: lopullinen, mutta vuosien saatossa (+10v) joutuu vahvistamaan värejä. En suosittele tekemään perinteistä tatuointia kasvoihin.

- Perinteinen kasvojen kestopigmentaatiokoneella: Kestää muutaman vuoden, vaatii vahvistuksen. Tulos on 3D Mikroblade tekniikkaa verrattaessa suhteellisen "kova" lopputulos. Tällä tekniikalla on haastavaa saada kulmista "ilmavan" näköiset, vaan lopputulos saattaa olla palkkimainen.

- 3D Microblade -tekniikka: on kevyin menetelmä näistä kolmesta, joka näyttää aidoimmalta ja pehmeämmältä. Joutuu huollattamaan säännöllisin väliajoin. Ihosta riippuen 3-24kk väliajoin.

Tekeekö tämä kipeää?

Eipä juuri. Voidaan verrata kulmakarvojen nyppimiseen. Hieman se on ärsyttävän tuntuista, mutta itse tekemiseen menee noin vain 45min, joten hyvin sen kestää. Mikäli olet hyvin kipualtis, niin voit hyvin ottaa 30-45min ennen tuloa buranan, niin se saattaa auttaa mahdolliseen kipuun.

Voinko heti huollon jälkeen mennä ihmisten ilmoille?

Ehdottomasti voit. Hoito on itseasiassa parhaimmillaan ensimmäiset 24h, jolloin rupi ei ole vielä päässyt muodostumaan kunnolla.

Paljon on kyselty, että miltä kulmat näyttävät heti laiton jälkeen sekä se paranemisvaiheen ajan.
- ylin: juuri laitettu, vähän punoittaa, ei juuri turvotusta.
- keskimmäinen: se inhottavin kohta, kun rupi alkaa irtoamaan miten sattuu ja näyttää vähän karulta eikä voi valitettavasti meikata. Tämän vaiheen kesto on noin 2-4pvä sitten se on ohi.
- alin: viikon vanhat kulmat jotka EIVÄT OLE täysin parantuneet.
Kulmat eivät ole yhden käsittelyjälkeen täysin valmiit vaan AINA tarvitsevat sen 1-2 jälkikäsittelykerran.

kestopigmeintointi 1

 

Minkälaiset kulmakarvat minulle tehdään?

Ilmavat ja mahdollisen luonnolliset ja sinun näköiset. Ensimmäisellä kerralla tehdään mielummin "liian vähän" kun liikaa, jotta meillä on mahdollisuun lisäämiseen. Pois kun ei valitettavasti voi ottaa.

kestopigmentointi 2


kestopigmentointi ennen jalkeen